Skip to content

Ben jij BIJ1 ?

Kom in actie en doe mee
voor radicale gelijkheid.

DOE
MEE

Nog geen bestuur voor Den Haag BIJ1


20-06-2022

Tijdens de algemene ledenvergadering (ALV) van 18 juni is het niet gelukt een bestuur voor de afdeling Den Haag BIJ1 te installeren. Enkele dagen vóór de ALV bleek dat twee bestuurskandidaten nog niet zes maanden lid zijn van BIJ1, wat een verplichting is om officieel in het bestuur plaats te kunnen nemen. De overige drie bestuursleden kozen er op de ALV vervolgens voor om niet zonder de twee andere kandidaten verder te gaan.

Het landelijke BIJ1, de selectiecommissie en de kerngroep van Den Haag BIJ1 kijken nu hoe verder gegaan wordt: wanneer een volgende ALV wordt gepland en of de selectieprocedure voor het bestuur opnieuw geopend wordt. De verwachting is dat rond september weer een bestuur zal zijn voorgedragen en kan worden geïnstalleerd. 

De afgelopen maanden is de afdeling Den Haag BIJ1 nieuw leven ingeblazen. Onder andere is er een e-mailactie tegen een JFVD-congres opgezet, heeft de afdeling meegelopen in een Palestina Protestmars en worden er weer bericht geplaatst op de social media. De nu actieve leden willen met eenzelfde energie verder gaan en door blijven bouwen aan de afdeling. Wil jij ook meedoen? Stuur ons een mail.


Gerelateerde artikelen

Kerngroepvergadering 1 november bij Utopie

Dinsdag 1 november houden we een kerngroepvergadering in de Utopie. Leden en geïnteresseerden zijn welkom. Tijdens deze vergadering gaan we het hebben over het nieuwe Haagse college van Burgemeester en Wethouders en hun plannen: wat is het voorgestelde beleid voor de komende jaren en hoe kijken wij, als Den Haag BIJ1, daartegenaan? Details:Wanneer: 1 november, […]

Lees meer

Bestuursplan en oprichting afdeling

Met de eerdere verkiezing van het huidige bestuur en het indienen van hun bestuursplan, is Den Haag BIJ1 nu een officiële afdeling geworden van BIJ1! Lees hier het bestuursplan.

Lees meer

Den Haag BIJ1 heeft een nieuw bestuur

Het is zover: Den Haag BIJ1 heeft een nieuw bestuur gekozen! Dit gebeurde tijdens de algemene ledenvergadering (ALV) van zondag 21 augustus. Het bestuur is met grote meerderheid van stemmen gekozen en bestaat uit: Latifa Salmi, Yuval Gal, Martijn Schackmann, Nadine Avéres en Tim Kies. Hier stellen zij zich voor. BestuursplanDe komende weken gaat het bestuur werken aan een bestuursplan voor het komende […]

Lees meer